Sabons Naturals

Sabons vegetals eudèrmics

Els sabons vegetals Tek, s'elaboren seguint l'antiga tradició de la saboneria artesanal amb el mètode clàssic de la barreja en fred. Aquest mètode permet, gràcies a la baixa temperatura, mantenir inalterables els principis actius de les substàncies utilitzades.

La base de la formulació del sabó Tek està constituïda exclusivament d'oli de coco natural pur al 100%.

Durant el procés de saponificació, la glicerina, importantíssima per a les propietats emol·lients d'un bon sabó, es forma de manera natural.

La nostra elaboració, típicament artesanal, és molt lenta i curosa i requereix nombroses intervencions manuals dels Mestres perfumistes i saboners.

Quan la barreja del sabó ha assimilat els principis actius, convertint-se en una delicada pasta cremosa, és colada en adequats motlles de fusta, en els que reposa durant uns dies fins a la maduració del sabó.

D'aquesta manera obtenim un bloc opalescent, ric en glicerina i principis actius, que és tallat a mà i reduït a la clàssica barra de la qual obtenim les nostres pastilles de sabó i que un cop assecats de forma natural, són confeccionats i oferts al públic. 

Els sabons naturals TEK estan disponibles en les següents fragàncies:

OLI DE NEEM
CALÈNDULA
OLI D'OLIVA
EXFOLIANT AL TE VERD
FANG TERMAL DEL MAR MORT

Filtres actius