cepillos y peines hechos a mano en Italia

Empresa

Tek és una empresa italiana fundada l'any 1977 a partir d'una idea de Giulio Valsecchi: un nou producte únic i patentat, els raspalls amb pues de fusta. Els raspalls Tek han estat exhibits al MOMA (Museu d'Art Modern de Nova York) i l'empresa ha rebut un premi a la selecció d'Honor del Saló Internacional Gran Dissenys al Museu de la ciència i la Tecnologia de Milà.

L'any 2000, per enfortir la seva posició de lideratge en el camp professional, crea Ceramik System: el primer raspall que utilitza tecnologia aeroespacial per garantir als estilistes professionals un raspallat perfecte. Els raspalls Ceramik són el resultat d'una tecnologia innovadora: el cos del raspall està recobert amb un silici de ceràmica aplicat amb una tècnica làser especial.

Tek fa una atenció especial a la protecció del medi ambient, cada component dels productes de fusta Tek, es realitza d'acord amb els principis de sostenibilitat:

- La fusta prové de boscos gestionats de forma justa i responsable

- S'utilitza un cautxú natural derivat de goma per no utilitzar derivats del petroli

- Acabat final, fet a mà, d'acord amb els principis de sostenibilitat a través de l'ús d'oli, cera d'abella i colorants vegetals

- Embalatge de cartó natural fabricat d'acord amb la gestió correcta de boscos que certifica que les fibres de cartó provenen de boscos de cultiu integrat sostenible

Els productes Tek, combinen la tecnologia i l'artesania Made in Italy, son 100% fets a mà a Itàlia i es caracteritzen per l'alta qualitat i l'atenció al disseny i a la moda.

Els productes Tek estan dirigits als diferents sectors de mercat de la bellesa, com perruqueries, salons de bellesa, perfumeries, herboristeries i farmàcies.

Certificado FSCEls productes Tek tenen el certificat FSC, el logotip del Consell d'Administració Forestal identifica productes que contenen fusta de boscos gestionats de manera correcta i responsable d'acord a un estricte criteri ambiental, social i econòmic.

Tek utilitza Pure Energy, RECS electricitat certificada i participa en el desenvolupament de la producció d'energia a partir de fonts renovables com el sol, el vent i l'aigua.


Importador exclusiu de TEK a Espanya: 
VAJOLET DIFFUSION, S.L.
dels Prats, 27 Can Plana
17404 Riells i Viabrea (Girona)
Tel. 610 260 003