Perquè triar Raspalls i Pintes de fusta Tek

A Tek elaborem els nostres raspalls i pintes utilitzen només materials naturals, com la fusta.

cepillos tek caracteristicas

Els raspalls i pintes de fusta Tek raspallen sense estirar els cabells

Els nostres raspalls estan fabricats amb mànec i pues de fusta sobre una base de goma natural (no plàstica) que aporta una flexibilitat excepcional per a un raspallat suau i sense estirar els cabells. Important: A la part inferior del cautxú veuràs un petit foradet, no pensis que es tracta de cap defecte de fabricació. Aquest petit forat és necessari per permetre el pas de l'aire i aportar la flexibilitat ideal per a un raspallat més suau. 
Les pues dels raspalls i pintes de fusta Tek estan perfectament polides i sense imperfeccions que puguin atrapar el pelo i danyar-lo. 

La fusta té unes propietats terapèutiques naturals, úniques per a la bellesa i salut dels cabells

La fusta és bella i natural, la seva estructura porosa és ideal per realitzar un estimulant massatge capil·lar i al mateix temps absorbir l'excés de greix i impureses del cabell. Durant el raspallat diari s'estimula la circulació sanguínia i es millora l'aportació d'oxigen i nutrients que reforcen l'arrel del cabell. El cabell creixerà visiblement més sa i fort.

Els raspalls i pintes de fusta Tek són 100% resistents a l'aigua

Per preservar les seves propietats naturals dels nostres raspalls i pintes, no els envernissem, apliquem cera vegetal de carnauba i oli de llinosa per protegir-los i fer que siguin  100% resistents a l'aigua.
Poden netejar-se amb aigua tèbia i sabó neutre. Avís: no deixar assecar directament al sol o amb una font de calor (radiadors, assecador)

Els raspalls i pintes de fusta Tek són hipoal·lèrgics i antiestàtics

La fusta i el cautxú natural no són conductors de l'electricitat, per tant els raspalls i pintes de fusta Tek no electritzen el cabell. 

El teu cabell es mereix tot el que la natura pot oferir!

Els raspalls i pintes Tek són “hand made in Italy”. Fabriquem tots els nostres productes a Itàlia i els nostres criteris de producció estan controlats i certificats. L'acurat compromís dels nostres empleats fa que els productes Tek tinguin un estàndard de qualitat molt elevat.

 

Pintes i raspalls Tek, la resposta més natural per la salut del teu cabell

Les 6 propietats de les pintes i raspalls Tek de fusta:

  • Massatge capil·lar
  • Estimulen la circulació sanguínia
  • Reforcen l'arrel del cabell
  • Absorbeixen l'excés de greix i impureses
  • Hipoal·lèrgics
  • Antiestàtics

TEK està sempre atenta al sistema eco-ambiental i a una política de desenvolupament sostenible, evitant a més la desforestació selvàtica. Totes les fustes utilitzades tenen la certificació FSC "Forest Stewardship Council" (Consell d'Administració Forestal) Cert. nº C00293

A més l'empresa Tek té la certificació B Corp, segell de comerç just pel que fa a la seva gestió, atenció als treballadors, relació amb la comunitat i la garantia de propòsit social que genera un impacte positiu en la societat.

certificaciones