Com raspallar el cabell

Raspallar-se el cabell diàriament és part de la rutina necessària per netejar i airejar el cabell, eliminar l'excés de greix i impureses i restes de productes dipositats. Utilitzar el raspall adequat marca la diferència i millora el resultat dels productes per la cura capil·lar, per tant és un gran aliat que ajuda a solucionar una gran quantitat de problemes del cabell (cabell gras, sec, dèbil, pèrdua de cabell, ...)

Como cepillar el cabello

El cabell té un cicle vital: neix, creix i mor. Amb el raspallat eliminaràs els cabells que es troben a la seva fase terminal de caiguda, deixant pas al creixement de nous cabells.

Com raspallar el cabell?

La manera correcta és començar a raspallar suaument per les puntes sostenint el floc de cabells.

Després raspallar des de la meitat cap a les puntes i posteriorment des de l'arrel

Finalitzar raspallant amb el cap avall de darrere cap a davant.

Quan raspallar-se el cabell?

És important raspallar els cabells diàriament i el més ideal és fer-ho en sec dos cops al dia (matí i nit) 

... I per desenredar el cabell?

Raspallar-se el cabell en sec abans de rentar-lo, eliminarà els nusos i evitarà que els cabells s'enredin més.

Per desenredar el cabell humit és millor utilitzar una pinta de pues amples. La manera correcta és la mateixa que per raspallar-se el cabell, començant per les puntes sostenint els cabells des de l'arrel. Després desenredar des de la meitat i finalment des de l'arrel.

Perquè és important utilitzar un bon raspall?

Molts dels raspalls que hi ha en el mercat es fabriquen amb materials plàstics, que sovint tenen irregularitats degudes a la seva elaboració amb motlles, que desfibren el cabell i produeixen les dobles puntes. A més, el plàstic genera energia electroestàtica i produeix l'efecte electritzant en els cabells. Donat que el plàstic és un derivat del petroli és altament contaminant.

L'ús d'un bon raspall ens aporta un estimulant massatge capil·lar, que reactiva la circulació sanguínia, reforça l'arrel del cabell i millora l'aportació d'oxigen i nutrients. Un cabell més sa és sinònim de lluentor i volum, i al mateix temps d'un creixement més ràpid.

Tek recomana... els seus Raspalls i Pintes de fusta

Les pues de fusta dels raspalls Tek estan perfectament tornejades i polides, sense imperfeccions que puguin danyar el cabell. Gràcies a la porositat pròpia de la fusta, absorbeixen l'excés de greix i la descamació cutània sense atacar la queratina.
Els productes Tek s'elaboren artesanalment només amb materials naturals i els nostres criteris de producció estan controlats i certificats. 

cepillos y peines Tek

Pintes i raspalls Tek, la resposta més natural per la salut del teu cabell

Les 6 propietats de les pintes i raspalls Tek de fusta:

  • Massatge capil·lar
  • Estimulen la circulació sanguínia
  • Reforcen l'arrel del cabell
  • Absorbeixen l'excés de greix i impureses
  • Hipoal·lèrgics
  • Antiestàtics

TEK té el raspall i pinta adequat per a cada tipus de cabell. I tu, coneixes quin és el millor raspall i pinta per al teu cabell?

TEK està sempre atenta al sistema eco-ambiental i a una política de fustes utilitzades tenen la certificació FSC "Forest Stewardship Council" (Consell d'Administració Forestal) Cert. Núm. C00293

A més l'empresa Tek té la certificació B Corp, segell de comerç just pel que fa a la seva gestió, atenció als treballadors, relació amb la comunitat i la garantia de propòsit social que genera un impacte positiu en la societat.

certificaciones

Els productes Ceramik by Tek estan testats pel ISTEC-CNR (istituto di scienza e tecnologia dei materiali ceramici - consiglio nazionale della ricerche) que prova que els productes estan recoberts amb material ceràmic.