Sabó natural Neem
search
  • Sabó natural Neem
  • Sabó natural Neem
  • Sabó natural Neem
  • Sabó natural Neem
  • Sabó natural Neem

Sabó natural Neem

5,79 €
Impostos inclosos Entrega en 2-3 dies hàbils
Pastilla de sabó de 100 gr d'oli de Neem
Quantitat
En estoc

  ENVIAMENT GRATUÏT a partir de 39 €

enviaments a Espanya, Andorra i Portugal

  Entrega en 2-3 dies

Productes en estoc (Enviaments a Espanya)

  Atenció al client

Tel. 610 260 003

L'Oli de Neem conté molècules capaces d'impedir virus, bacteris, fongs, i té propietats hidratants, regeneratives i reestructuratives i per tant és eficaç, per exemple, sobre les més comunes afeccions dermatològiques. D'altra banda, ha revelat propietats insecticides.

Tractament tòpic de l'ACNE: entre els ceps patògens inactius del Neem, existeixen la salmonel·la tifi i el stafilococco aureo. Aquest últim és el responsable de les manifestacions acnèiques, caracteritzades per abscessos i pústules doloroses.

El Neem és un multi component complex i per això escapa a la capacitat dels bacteris de formar ceps mutants resistents.

Activitat antifungicida: eficaç contra 14 tipus de fongs, l'Oli de Neem, entre altres inhibeix el Trichosporon (infecció del tram gastro-intestinal) i el Geotrichum (infecció en els bronquis, pulmons i membranes mucoses). S'ha constatat la eficàcia més gran i seguretat (cap efecte col·lateral) d'utilització contra el Candida Albicans (present en la mucosa, però nociva si està en excés de proliferació, amb lesions en la boca – petites úlceres (afta), vagina, pell, mans i pulmons), infeccions causades pel Trichophyton (en cabells, pells/ungles, peu d'atleta), Tinya (causat pel Epidermophyton). Soriasis / Èczemes: El Neem és particularment eficaç en aquest tractament, durant el qual hidrata i protegeix la pell mentre opera per a sanar la irritació, la descamació, la lesió.

S'aconsella inicialment rentar-se amb sabó de Neem (o xampú si la pell és molt sensible) per a matar els bacteris i eliminar les cèl·lules mortes.

Inflamacions: gràcies als limonoides i catequines, potents inhibidors dels mediadors de les inflamacions agudes, el Neem s'utilitza en l'abatiment dels dolors d'esquinçaments musculars, artritis, reumatisme. L'efecte és igual als obtinguts amb productes com a fenilbutazona i cortisona, també per l'acció anti inflamatòria i de reducció dels edemes.

Potent antisèptic, s'utilitza en cas de cremades esteses, ferides infectades i per a estimular la cicatrització i la reconstrucció del teixit.

Òptim contra l'escròfula i ulceracions.

Com a antiviral, el Neem ha donat els millors resultats contra l'Herpes Virus (labial i corporal).

Altres usos: contra els paràsits del cuir cabellut (com els polls), els àcars de la sarna; pur o en solució aquosa friccionat sobre la pell com a repel·lent contra insectes (sobretot mosquits).

Excel·lent com a anticaspa.

El sabó Tek a l'oli de NEEM conté el 20% d'oli pur de NEEM.

200501
5 Articles